Renginiai

STOVYKLA VAIKAMS

,,Vasara Kvadratu”

Vaiku stovyklaLietuvos Kolpingo draugija kviečia vaikus šią vasarą praleisti kitaip! Didinsime vasaros džiaugsmą kvadratu! Kvadratą, kaip žinia, sudaro keturi kampai, kuriuos pildysime Kolpingo vertybėmis: tikėjimas + šeima + profesija + pilietiškumas. Vasariškas linksmybes papildys veiklos, kurios stiprins vaikų tikėjimą ir pasitikėjimą, didins kūrybiškumą, ugdys pilietiškumą ir atsakomybę, skatins pozityvumą ir rūpestingumą.

Stovykla skirta 8-13 m. vaikams

Vieta: Troškūnai, Anykščių raj.

Trukmė: 12 dienų

Kaina: 250 Eurų (20,8 EUR/dieną)

Apgyvendinimas: Troškūnuose, buvusiame Bernardinų vienuolyne įkurtame Kolpingo Švietimo ir kultūros centre,  po 4-5 vaikus kambaryje.

Maitinimas: 5 kartus per dieną.

vaiku_stovyklaStovyklos programoje dalyvių lauks: kūrybiškumą ir kritinį mąstymą lavinančios užduotys, socialinius ir emocinius gebėjimus stiprinančios veiklos, interaktyvūs užsiėmimai pilietiškumo ir demokratinių vertybių tema, muzikos ir meno terapija, sporto užsiėmimai, ištvermę ir bendruomeniškumą skatinančios užduotys, susikaupimą ir savitvardą padėsiančios atskleisti veiklos.

REGISTRACIJA: